Hypnotherapie en Coaching Amsterdam

Ellen Marijnen Life Coach en Hypnotherapeut AmsterdamEllen Marijnen (1956) is hypnotherapeut, Inner Child therapeut en coach. Zij is van huis uit socioloog en heeft later in haar leven gekozen voor het beroep van hypnotherapeut. Haar hart ligt bij het Innerlijk Kind-werk omdat dit werk de kern raakt.

Problemen waar we in ons volwassen leven tegenaan lopen, verwijzen vaak naar eerdere ervaringen in ons leven, vaak ervaringen die we als kind niet konden voelen, verwerken of integreren. We ontwikkelen daardoor patronen die in ons volwassen leven kunnen leiden tot psychische of lichamelijke klachten.

In de therapie onderzoeken we hoe je in dat soort onvrijwillige patronen terecht komt: wat maakt dat je zo doet, voelt of denkt zoals je dat doet. We kijken samen naar de betekenis van je klacht in je leven en in je levensgeschiedenis. En eigenlijk blijkt er altijd een goede reden voor te zijn. Als je je hiervan bewust wordt, betekent dat een veel grotere keuzevrijheid: veel meer vrijheid om de dingen zo te doen zoals jij ze wilt en zoals ze goed zijn voor jou.

Mijn werkwijze is aandachtig, zorgvuldig, betrokken, onderzoekend en respectvol. De laatste jaren heb ik geleerd steeds meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Ruimte en veiligheid staan bij mij voorop in de therapie.

De praktijk is verhuisd. U bent van harte welkom op het nieuwe adres:

Zoutkeetsgracht 127
1013 LC Amsterdam
Het telefoonnummer blijft hetzelfde: 020 4286846

Als u klikt bij het ECP-logo hieronder ziet u een kaartje met de locatie van de praktijk.

Bereikbaarheid met OV:
Tram: tramlijn 3. Uitstappen eindpunt halte Zoutkeetsplein.
Bus: vanaf het station Amsterdam Centraal IJzijde (achterzijde) kunt u bus 48 nemen (twee haltes). Uitstappen halte Barentszplein.
Ook de bussen 18 en 22 vertrekken vanaf Amsterdam Centraal (voorzijde). Uitstappen Haarlemmerplein.
De veerpont vanaf het NDSM terrein in Amsterdam Noord komt aan op de Westerdoksdijk, ongeveer 5 minuten lopen naar de praktijk.

Bereikbaarheid met de auto:
Er is in het algemeen overdag voldoende (betaalde) parkeermogelijkheid in de buurt.
De praktijk is gevestigd op de tweede etage. Er is geen lift aanwezig.

Praktijk Amsterdam
Zoutkeetsgracht 127
1013 LC Amsterdam

Contactgegevens
Tel: 020-4286846

Registertherapeut NBVH 05026
RBCZ/TCZ licentienummer 403220R
Therapeutlid NVECP 10055
NAP registratienummer ECP-NL-617
S.C.A.G. lidnummer 10672
AGB zorgverlenersnummer 90033810/94011947
AGB praktijkcode 90012801/94059475
KvK nr. 34337737

Ellen Marijnen is lid van de beroepsvereniging NBVH en geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ.

Voorts is zij lid van het Nederlands Verbond van ECP-houders, de NVECP voor de modaliteit hypno-psychotherapie. Bij de Nederlandse Associatie voor Psychotherapie, de NAP, is het zij voor deze modaliteit geregistreerd als ECP-therapeut (Europees Certificaat Psychotherapie). Dat betekent dat ik voor hypno-/psychotherapie tevens val onder het klacht- en tuchtrecht van respectievelijk NVECP en NAP.

Ellen Marijnen is aangesloten bij de S.C.A.G., de geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Gezondheidszorg. Daarmee voldoet de praktijk aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (WKKGZ).

Wilt u informatie of een afspraak maken? Vul dan het onderstaande formulier in

en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Hartelijke groet,

Ellen Marijnen

 

De velden met een * zijn verplichte velden

De heerMevrouw

Uw voor- en achternaam*

Uw telefoonnummer*

Uw e-mailadres*

Kies hier uw voorkeur wijze van contact*

Tijdstip bij telefonisch contact

Onderwerp

Uw bericht

Door het aanvinken en verzenden van dit formulier geeft u toestemming voor het verwerken van uw gegevens door de desbetreffende therapeut, Ellen Marijnen. De door u ingevulde gegevens worden alleen gebruikt voor uw informatieaanvraag. Zie onze privacyverklaring.

 

 

Logo RBCZ NBVH LogoLogo SCAG

 

 

 

 

Ellen Marijnen ECP

Ellen Marijnen - Lid NAP